Accommodatie

Een feestje organiseren? Een verjaardag, vrijgezellenfeest, huwelijk, bedrijfsuitstap of jubileumfeest.

Blue Buddha Beachclub verzorgt het graag voor u. Kom eens langs of neem contact op voor de mogelijkheden en geniet van een mooi moment op een uitzonderlijke locatie.

Met zomerse groeten,
Blue Buddha Team

Team

        

     MEET THE CREW

    

 

Bekijk hier de virtuele rondleiding

Bekijken

BLUE BUDDHA BEACHCLUB

BEACH

           

Onze beachclub is de ideale plek om er even tussenuit te zijn. U kunt er een comfartabel ligbed huren met/zonder windscherm en parasol om zo optimaal te genieten van een dagje zon, zee en strand. Naast de traditionele ligbedden zijn er ook grote, ronde luxekussens waarop u zich met een flesje cava volledig kunt ontspannen.
 
Daarnaast beschikken we over binnen- en buitendouches,
toiletten en kleedruimtes. Bovendien kunt u uw waardevolle spullen veilig wegstoppen in één van onze lockers.

BAR

                       

Aan de bar kunt u altijd terecht voor verfrissende drankjes en tapas.
We hebben een ruime kaart met voor elk wat wils. Natuurlijk vindt u er de typische strandcocktails zoals mojito, caipirinha, tequila sunrise … in terug.
 
Voor de liefhebbers van wijn of bubbels is er een uitgebreid aanbod. Zelfs voor de champagne is er keuze tussen Brut, Rosé of de speciale White editie van Moët & Chandon. Naast de drankjes hebben we ook belegde broodjes en dagverse salades aan democratische prijzen.  
 

LOUNGE CORNER

In de lounge corner kunt u altijd genieten van onze verse smoothies en lekkere cocktails. Het is de plek om weg te dromen en het ultieme vakantiegevoel van zon en rust te beleven. Bij zonsondergang is het een echte aanrader.
 

KIDS

                       
Blue Buddha is een rustig en kindvriendelijk strand. Het is de perfecte plek om samen met de familie een
leuke stranddag te beleven. In onze veilige en moderne speeltuin kunt u uw kinderen met gerust hart laten
ravotten terwijl u ongestoord van de rust geniet.
 

BEACHMASSAGE

Verwen uzelf met een heerlijke, thaïse massage op het strand. Een thaïse massage ontspant, verfrist en maakt je vitaal. Bovendien heeft een thaïse massage op het strand iets extra's. Het ruisen van de zee op de achtergrond, de lekkere geuren en de hitte van zonnegloed. Een heerlijke manier van ontspannen. Info & reservatie op 0478/715038.